Apenheul

Apengedrag. Met onze teamworkshop maken we vergelijkingen tussen type en apen. Tof om eens in het echt te gaan kijken. Op naar de apenheul. Met onze apenkaartjes in de aanslag liepen we Apenheul binnen om de apen van de kaartje te zien.

 

Een aantal apentypes die we in de workshop gebruiken kwamen we tegen. Zo zagen we een grote groep doodshoofdaapjes (ESFJ). We zagen ze in verschillende groepjes lekker bij elkaar zitten of achter elkaar aan rennen. In kleine groepjes kwamen ze dan stiekem dichter bij de mensen die er rondliepen, even een kijkje nemen.

Een stukje verder kwamen we de slingeraap (ESTJ) tegen. Maar één letter verschil qua type maar toch een hele andere aap. Op een behendige manier slingerde hij direct van zijn plateautje af om het blaadje sla op te rapen wat hij had laten vallen. Ook toen de Capibara er met zijn blaadje sla vandoor wilde gaan liet hij het er niet bij zitten, er achteraan en zorgen dat het blaadje sla weer van hem is. Praktisch en op zijn doel af.

Tot slot dan nog de gouden leeuwaapjes (ISTJ). Met zijn tweeën zaten ze op een muurtje en gingen rustig door met waar ze mee bezig waren, ze lieten zich niet zomaar afleiden door ons.

 

Dit zijn enkele voorbeelden van de aapjes die we gezien hebben. Mooi om de verschillende gedragingen die we in de MBTI types zien ook echt terug te zien in de apen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de verschillende MBTI types en apentypes? Neem dan gerust een kijkje op onze site en ontdek meer.

 

Check onze aaptypen

Onze workshop in de apenheul met je team? Kijk hier voor meer informatie.