Brick-method voor bedrijven

BRICK-METHOD VOOR TEAMBUILDING EN BEDRIJVEN DIE ZEKER WILLEN ZIJN OVER TALENT EN AMBITIE VAN STARTERS EN YOUNG PROFESSIONALS.

 

teambuilding

Brick-method team workshops zijn gericht op het ontdekken van ieders sterke punten en talenten voor het verbeteren van de samenwerking. Als we elkaar kennen en weten hoe we elkaar versterken, kunnen we effectiever samenwerken. Zo komen team ook tot een beter resultaat en is er begrip en ruimte voor verschillende talenten.

Onze workshops zijn gebaseerd op MBTI. Hierin komen verschillen in type, gedrag en behoeften goed naar voren. Je ontdekt door te ervaren, niet door een test en resultaat te bespreken. Je ervaart het zelf en daardoor krijg je het meer in de vingers.

In onze workshops komen types tot leven. Wij hebben 16 aap en 16 bloem types voor je klaarstaan. Met bloemen kan je een eigen bloemstuk maken en een teamstuk. Uit ervaring weten we hoeveel van je type terugkomt in je bloemstuk.

Kijk hier voor meer informatie over onze teambuilding workshops.

Contact Brick-method

 

assess talent & ambitie

Wij helpen starters en young professionals met het onderzoeken van hun echte talenten en ambities. Zo kan je eerder en beter richting geven aan je carrière. Als bedrijf ben je zo zekerder van de talenten en ambities van je starter. Zo ben je zekerder dat de ambitie van de starter aansluit bij de bedrijfsbehoeftes en kan je ook doelgericht een loopbaanplan maken.

Meer informatie over hoe talent en ambitie assessment werkt, vindt je hier.

Contact Brick-method

 

 

talentenprogramma

Jonge en ambitieuze talenten binnen je bedrijf wil je koesteren, motiveren en verder ontwikkelen. Om dit toegankelijk te maken voor young professionals vanaf het eerste uur, hebben we het Youngpro® programma ontwikkeld. Hierin worden essentiële skills ontwikkeld en leren de young profesionals over zaken als communicatie, presenteren, management van zichzelf en anderen en bovendien over zichzelf. Door trainingen, apps en individuele coaching ontwikkelen ze zich sneller en krijgen ze meer vertrouwen om hun talenten ook te uiten richting management.

Als bedrijf kan je jouw talenten aanmelden voor een van de open inschrijf programma’s. Graag ontwikkelen we ook, samen met jullie, een inhouse Youngpro® programma, waarin we casussen en opdrachten uit jullie bedrijf kunnen verwerken.

Meer informatie of het aanmelden van young professionals vindt je hier.

Contact Brick-method

 

people development

Ontwikkeling begint bij zelfkennis en inzicht in je kwaliteiten en hoe die het beste in te kunnen zetten. We maken gebruik van persoonlijkheidstesten Big five® en MBTI®, het ontdekken van je sterke punten m.b.v. kernkwadranten en geven je zo ook inzicht in de sterke en positieve punten van andere perspectieven.

Kijk hier voor meer informatie over people development.

Contact Brick-method

 

Trainingen

Veel onderwerpen dienen zich uitstekend voor ontwikkeling door trainingen. Wij richten ons op interactieve trainingen, speciaal gericht op young professionals. Denk hierbij aan persoonlijke effectiviteit, communicatie, profileren en projectmanagement. We hebben meerdere specialisten die trainingen kunnen geven op hun expertise gebied, zoals contractmanagement, customer services en daadkrachtige zorg.

Vergroot de effectiviteit van young professionals binnen uw onderneming met onze trainingen.

Een overzicht van trainingen en beschrijving vindt u hier.

Contact Brick-method

 

recruitment en people development met vernieuwende profielen

Brick-method heeft profielen ontwikkeld die aansluiten op de nieuwste strategieën en businessmodellen om tot een bedrijfsresultaat en doelstelling te komen die mee verandert met de markt. Medewerkers gaan anders werken. Willen ze dat wel? Kunnen ze dat wel? Welke tools en skills moeten we toevoegen aan het team om inderdaad ook echt anders te gaan werken om een ander resultaat te halen? Ons recruitment en people development programma sluit aan bij deze vragen en geeft handvatten om de verandering samen met het team te realiseren.

Kijk hier voor meer informatie.

Contact Brick-method

 

profielen

“Waanzin is altijd hetzelfde blijven doen en toch een ander resultaat verwachten”. Einstein

 

Een profiel is een beschrijving van een mens; type en skills met als doel de juiste persoon op de juiste plek binnen de organisatie te plaatsen. Een profiel wordt met name gebruikt tijdens recruitment, maar kan ook gebruik worden in team assessment, veranderingsprocessen en persoonlijke ontwikkeling.

Wij ontwikkelen profielen gericht op de talenten en ambities van potentiële medewerkers. De visie en ambitie van het bedrijf is het startpunt. Het profiel zorgt voor een meetbare connectie met mensen die deze visie en ambitie kunnen bereiken. Passend bij de bedrijfscultuur en gericht op een goede fit en toevoeging aan het team.

Kijk hier voor meer informatie over profielen

Contact Brick-method