Over Brick-Method

Doen wat je echt leuk vindt. Dat is Brick-method!

Handige tools voor jongeren om te ontdekken wat je leuk vindt en wilt doen. Keuzes maken doe je het liefst zelf. Wij helpen je met goede tools die effectief bijdragen aan jouw toekomst.

 

De naam: Brick-method.

Je verwacht wellicht het opbouwen van je talent. Het bouwen aan je toekomst. Stap voor stap. etc. Schitterend bedacht, maar niets in minder waar.

De naam Brick-method is ontstaan tijdens de eerste opzet van het carrièrekeuze programma. Creativiteit gemixt met gebrekkige spreekwoord kennis maakt: je passie komt niet als een baksteen uit de lucht vallen. Je moet er iets voor doen. Vandaar… Baksteen. Onze methodes zijn ontwikkeld om hier effectief aan bij te dragen. Combineer en voila: Brick-method.

 

Voor jonge mensen. Toegankelijk. Online. Apps. Effectief.

Brick-method

 ONZE MENSEN

Brick-Method founder Jitske FastenauJitske Fastenau – Founder

Brick-method is ontstaan uit mijn eigen zoektocht naar passie. Wat blijkt, het is een continu proces. Een keer de methode onder de knie en je kunt hem blijven gebruiken. De één checkt om de week zijn doelstellingen en de andere pas na jaren. Maar iedereen komt weer een keer aan de beurt. Toch fijn als je daar zelf mee aan de slag kunt gaan, zonder dure en langdradige trajecten. Dat is mijn missie.

Ik ga kwispelen van het ontwikkelen van nieuwe tools en ideeën. Ik heb een hele bult energie, zie overal mogelijkheden en weet altijd weer de uitdaging op te lossen. Afmaken en routine is dan weer niet mijn ding. Gelukkig wel van anderen!

 

Mijn motto: hopelijk weet ik het nooit / Nothing is impossible. The word itself says: I’m possible (Audrey Hepburn)

 

Mijn info over mijn (werk)ervaring: LinkedIn

 

Toekomstvisie voor Brick-Method

Het platform van Brick-Method uitbreiden en professionaliseren. Een groep met passie voor jongeren. Zorg dragen voor het ontwikkelen van effectieve tools die voor iedereen toegankelijk zijn. En vooral blijven kwispelen!

Erica van Stekelenborg – Studiekeuze adviseur

De nieuwste aanwinst van Brick-method. Ik ben Erica en weet uit ervaring hoe belangrijk, maar ook moeilijk het kan zijn om de juiste studiekeuze te maken. Voor mij was dat Toegepaste psychologie. Dit paste, omdat ik de lessen interessant vond en met plezier naar stage ging. Tijdens de opleiding heb ik mijn talent voor coaching ontdekt. Zo kan ik het beste uit mensen halen.

Tijdens mijn afstudeerstage als decaan is daar de passie voor studiekeuze bijgekomen. Veel jongeren twijfelen over hun studiekeuze. Ik was dus niet de enige! Bij Brick-method heb ik mijn plekje gevonden. Hier komen mijn passie en talenten bij elkaar. Zo help ik vele jongeren aan een passende, succesvolle en vooral ook leuke studietijd.

NCD met Erica

 Elise Bakker – Trainer/coach

Mijn naam is Elise, toegepast psycholoog en enthousiast trainer en coach. Waar ik ontzettend van ga glunderen is als ik ontdek hoe verschillende mensen in elkaar zitten en kan helpen elkaar beter te begrijpen. Toegewijd en verbindend. Iemand noemde me een keer het cement van het team die de verschillende bakstenen met elkaar verbindt. Een mooi compliment!

Door MBTI ben ik me er bewust van geworden dan niet iedereen hetzelfde in elkaar zit. Voorkeuren van anderen, die tegengesteld zijn aan die van mij, kunnen heel leerzaam en verrijkend zijn. Daardoor kan ik me verder ontwikkelen. Altijd leuk om te ontdekken welke voorkeuren mensen hebben en hoe ze hun eigen en elkaars functioneren kunnen optimaliseren.

 

Brick-method in apenheul

 

Lijkt het je leuk om ook bij Brick-method te werken? Check onze mogelijkheden.