Over Brick-Method

Doen wat je echt leuk vindt en wat bij je past is fantastisch. Dat is Brick-Method!

Het is schitterend om te zien wanneer iemand met bezieling over zijn of haar passie praat. Het vinden van deze passie is echter niet voor iedereen een kort proces. Brick-method ® richt zich erop om jonge mensen die inzichten en tools te geven die ze zelf kunnen gebruiken om hun passie te vinden.

De naam: Brick-method.

Je verwacht wellicht het opbouwen van je talent. Het bouwen aan je toekomst. Stap voor stap. etc. Schitterend bedacht, maar niets in minder waar.

De naam Brick-method is ontstaan tijdens de eerste opzet van het carrièrekeuze programma. Creativiteit gemixt met gebrekkige spreekwoord kennis maakt: je doel, ambitie en talent komen niet als een baksteen uit de lucht vallen. Je moet er iets voor doen. Vandaar… Baksteen. Onze methodes zijn ontwikkeld om hier effectief aan bij te dragen. Combineer en voila: Brick-method.

 

Voor jonge mensen. Toegankelijk. Online. Apps. Effectief.

header_mybrickgraphic_1622x350

Jitske Fastenau – Founder of Brick-method ®

Brick-method ® is ontstaan uit mijn eigen zoektocht naar passie. Uit gesprekken met vrienden en collega’s bleek ik niet de enige te zijn op zoek naar eigenkennis en “what’s next”. In mijn zoektocht heb ik veel literatuur en methodes verwerkt. Van coaching methodes, management en communicatietechnieken tot politiek, vanuit verschillende delen van de wereld.

In veel gevallen ging het ook om vragen van anderen en heb ik mijn ideeën Brick-Method founder Jitske Fastenauen methodes gedeeld. Coaching is altijd een toevoeging geweest op mijn werk. Iets wat ik nu met veel plezier verder ga opbouwen. Naast Brick-method ® ben ik ook andere ondernemingen en ideeën aan het uitwerken.

Mijn ervaring kan je ook vinden op LinkedIn, maar samengevat:

  • Bedrijfskunde gestudeerd aan de RSM Erasmus universiteit
  • master in supply chain
  • 8 jaar ervaring binnen 2 internationale grote bedrijven

Binnen deze bedrijven hield ik mij bezig met:

  • service sales en operations
  • nieuwe serviceorganisaties opzetten oost Europa en Rusland
  • service footprint
  • global vastgoed (asset) management

Hoe groter de lijst van vragen die ik niet kan beantwoorden, hoe aantrekkelijker 😉

Ik focus mij vooral op young professionals (in spé) met vragen die iedereen heeft of kan hebben. De stijl is pragmatisch met veel ruimte voor anderen inzichten.

Denk daarbij aan verschillen tussen mensen en verschillen in culturen. Ik wijs je op mogelijk nieuwe interpretaties. Door mijn werkervaring kan ik mij goed relateren aan situaties binnen multinationals. Van project en cont(r)actmanagement tot organisatie inrichting en communicatie. Ook werk ik veel samen met MKB bedrijven.

Toekomstvisie Brick-Method ®

Het platform van Brick-Method ® uitbreiden en professionaliseren. Dat is wat we willen. Toegankelijk voor jonge mensen en effectief jou de controle geven over je eigen toekomst. Om nog meer mogelijkheden te kunnen bieden, werkt Brick-Method ® aan diverse samenwerkingen.