Carrièrekeuze

carrierekeuze

Maak met Carrièrekeuze van Brick-method een keuze voor een baan die echt bij jou past.

Wij matchen jouw profiel aan onze database met functies, carrières  en werkgevers. Je gaat na het gesprek naar huis met een specifieke functie, carrière en werkgever die echt bij je past.

Interesse?

Wil jij ook weten welke functie en werkgever echt bij jou past? Doe de Brick-method carrièrekeuze.

Neem dan contact met ons op.

Lees hieronder verder en ontdek meer over hoe wie wat waar.

Je wilt naar een leuke baan waar jij blij van wordt. Traineeship of baan? Welke functie? Wat voor werkgever? Bepaal het op basis van jouw persoonlijke profiel.

Carrièrekeuze 2.0 - Studiekeuze    Carrièrekeuze

Zoveel functies, zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Hoe maak je een goede keuze in wat je wilt gaan doen? Waar wil je gaan welke en wat wil je doen?

Om te beginnen is het lastig om te weten wat er allemaal is. Daar kan je je kostbare tijd aan besteden. Of je kan de overzichten van ons krijgen. Wij hebben profielen van veel verschillende type werkomgevingen, functies en werkgevers.
Hoe maak je dan een keuze? Wat past bij jou? Wat vind je leuk? Dit is een nog veel lastigere vraag. Wij hebben een programma ontwikkeld waarin je op een snelle en effectieve manier deze vragen kan beantwoorden. We maken een profiel op basis van jouw verhaal, sterke punten, inspiratie en drijfveren.

Wij helpen je na het programma om jouw profiel te matchen aan profielen van carrières. Geen 100 opties, maar enkele die echt passen. Deze nemen we door en zo kan je verder kijken. Hiermee kan je zelf verder solliciteren. Wij kunnen je ook koppelen aan vacature sites en recruiters.

Carrièrekeuze 2.0 - Beroepskeuze    Carrièrekeuze database

Om een goede carrièrekeuze te maken, is het handig om te weten wat er allemaal zijn. Maar met een lijst alleen weet je nog niet veel meer. Daarom hebben wij een onafhankelijke database ontwikkeld. Daarin verschillende functies en werkgevers. Zo kunnen we baan en werkgever matchen aan jouw persoonlijke profiel.

Carrièrekeuze 2.0 - Programma inhoud.    Programma inhoud carrièrekeuze

Dit zijn de onderdelen van het carrièrekeuze programma:

studiekeuze

Persoonlijk profiel. We maken een profiel aan de hand van jouw talenten en sterke eigenschappen, minder sterke punten, interesses, drijfveren en waarden. Je maakt het profiel samen met een van onze mensen. Je hoeft niks voor te bereiden.

Match met carrièrekeuze database. Jouw coach matcht jouw profiel in de database. Een eerste lijst van passende functies en werkgevers wordt gemaakt.

Bespreken passende carrière. Samen met je begeleider neem je alle mogelijkheden van jouw lijst door. Je krijgt informatie over carrière mogelijkheden en inhoud van de functie. Op basis van dit gesprek wordt een overzicht gemaakt van jullie samen gekozen functies en werkgevers die echt bij jou passen. Je krijgt de informatie en links naar recruiters mee naar huis.

Tijdens en na het programma mag je jouw persoonlijke begeleider altijd vragen stellen. Dit kan via mail, telefoon of app. Zo heb je snel reactie op je vraag en krijg je ook advies tijdens het maken van je keuze of sollicitatie.

Praktische programma informatie

Een gesprek duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Voorbereiding is niet nodig en je gaat naar huis met passende mogelijkheden.

Afspraken kunnen worden gemaakt voor maandag tot en met vrijdag. Onze locaties zijn Eindhoven, Den Haag en Utrecht.

Het programma kost € 119,50 per persoon, inclusief btw, en kan via factuur worden voldaan.

Weten welke baan en carrière bij jou past is goud waard!

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact op met ons.

Waar Wanneer?

Op de volgende locaties en dagen hebben wij nog ruimte:

Eindhoven: 27 december, 2/4 januari

Utrecht: Geen opties meer beschikbaar

Den Haag: Geen opties meer beschikbaar

Amsterdam: Geen opties meer beschikbaar

 

Maak een afspraak via info@brick-method.com