Carrièrekeuze

 

Maak met Carrièrekeuze van Brick-method de keuze voor een baan die echt bij jou past.

carrièrekeuze

 

Of het nu gaat om een carrière switch of een eerste baan, het is nog niet zo makkelijk om een job te vinden die echt bij jou past.

Met carrièrekeuze krijg je inzicht in jezelf en advies over wat hierbij past. Niet alleen welke branche, maar ook specifieke functies en criteria voor je werkgever. Zo kan je zelf sneller en beter keuzes maken.

carrièrekeuze

 

Je begint met het invullen van jouw persoonlijke profiel. Hierin staat vragen over jouw achtergrond, talenten, interesses, drijfveren en waarden. Op basis van jouw persoonlijke profiel ontvang je een persoonlijk carrièrekeuze advies. In dit rapport vind je:

Persoonsbeschrijving. Hierin staat een beschrijving van jouw voorkeuren en stijl op basis van jouw persoonlijke profiel. Dit is ook de basis voor de rest van het rapport.

Basis voor je loopbaan. Dit zijn  de elementen waaraan jouw ideale werkomgeving het beste kan voldoen. We gaan uit van jouw kracht en drijfveren. Ook beschrijving jouw ideale werksetting.

Advies voor je loopbaanplanning. Hierin staan beschrijvingen en criteria voor jouw branche, type bedrijf of instelling en andere elementen mbt functie en werksetting. Ook vind je hier voorbeelden van functies en functies die minder goed bij je passen.

 

Online carrièrekeuze

 

Je kan online jouw persoonlijke profiel maken. Vul hier de carrièrekeuze vragenlijst in.

Je ontvangt binnen 3 dagen jouw carrière adviesrapport.

De kosten van het rapport zijn € 49,95 inclusief btw.

 

Wil je liever een persoonlijk gesprek en een uitgebreidere assessment over jouw talenten en stijl? Kijk dan bij inzicht in jezelf. 

Wil je meer informatie of liever een persoonlijk gesprek? Neem contact op met ons.