Inzicht in jezelf

Ontdek waar je bent, zodat je weet waar je naartoe gaat

inzicht in jezelf

Inzicht in jezelf is het belangrijkste inzicht wat je nodig hebt.

 

Vaak hebben mensen vragen over wat ze willen. Wat past bij mij? Wie ben ik? Vaak ook een terugkerend thema. Wij geven je inzicht in jezelf. Dit kan je gebruiken bij het maken van keuzes. Nu en in de toekomst.

De achtergrond

Inzicht in jezelf is essentieel in geluk. Inzicht in jezelf helpt je in alle vragen die op je pad komen. Hoe weet je immers wat je wilt als je nog niet weet wie je bent? Ons eigen zelf raakt vertroebeld door wat we meekrijgen en meemaken, onze opvoeding en sociale en culturele druk. Daardoor kunnen we de weg kwijtraken of niet meer onszelf zijn. Dit kost ongelofelijke veel energie.

Zelf ben ik, als oprichter van Brick-method, helemaal geïnspireerd geraakt door verschillende methodes. Kwispeldiagnostiek en ik-ologie. Typedynamiek en kernkwadranten. Kortom: waar word je blij van en hoe kan je daar meer van krijgen in je werk en je leven?

Blij worden van wat je doet is geweldig. Laten we dat delen en verspreiden. In al onze programma’s komt het terug. We nemen vaak een selectie, voor een doelgroep. Met INZICHT IN JEZELF gaan we all-in met onze kennis en ervaringen.

 

Inzicht in jezelf

Inzicht in jezelf programma

Inzicht in jezelf is een intensief programma waarin je veel over jezelf ontdekt.

 

Wie ben ik? Je ontdekt je echte ik, omdat dit programma niet gekoppeld is aan werk of een carrièremogelijkheid.

Wat kan ik hiermee? Je ontdekt je sterktes en talenten. Hoe kan je deze het best inzetten en waar komen deze tot hun recht?

Wat is mijn plan? We maken een concreet plan waarmee je aan de slag kan en met meer geluk in werk en privé voorwaarts kan.

Door middel van verschillende assessments en vragen krijg je meer inzicht in jouw stijl, voorkeuren, talenten en drijfveren. Ook is er ruimte om dit inzicht te gebruiken om vragen te beantwoorden. Dit kan gerelateerd zijn aan je loopbaan, maar ook aan andere zaken.

 

Programma details

Het inzicht in jezelf programma duurt ongeveer 1 dagdeel (3 a 4 uur). Je vult van te voren een vragenlijst in.

De kosten zijn € 375,- incl btw.

 

Interesse? Neem contact met ons op.