Inzicht in jezelf

Ontdek waar je bent, zodat je weet waar je naartoe gaat

inzicht in jezelf

Inzicht in jezelf is het belangrijkste inzicht wat je nodig hebt.

 

Vaak hebben mensen vragen over wat ze willen. Wat past bij mij? Wie ben ik? Dit noemen wij inzicht in jezelf.

De achtergrond

Inzicht in jezelf is essentieel in geluk. Inzicht in jezelf helpt je in alle vragen die op je pad komen. Hoe weet je immers wat je wilt als je nog niet weet wie je bent? Ons eigen zelf raakt vertroebeld door wat we meekrijgen en meemaken, onze opvoeding en sociale en culturele druk. Daardoor kunnen we de weg kwijtraken of niet meer onszelf zijn. Dit kost ongelofelijke veel energie.

Zelf ben ik, als oprichter van Brick-method, helemaal geïnspireerd geraakt door verschillende methodes. Kwispeldiagnostiek en ik-ologie. Typedynamiek en kernkwadranten. Kortom: waar word je blij van en hoe kan je daar meer van krijgen in je werk en je leven?

Bij worden van wat je doet is geweldig. Laten we dat delen en verspreiden. In al onze programma’s komt het terug. We nemen vaak een selectie, voor een doelgroep. Met INZICHT IN JEZELF gaan we all-in met onze kennis en ervaringen.

Inzicht in jezelf programma

Inzicht in jezelf is een intensief programma waarin je jezelf ontdekt.

inzicht in jezelf

Wie ben ik? Je ontdekt je echte ik, omdat dit programma niet gekoppeld is aan werk of een carrièremogelijkheid.

Wat kan ik hiermee? Je ontdekt je sterktes en talenten. Hoe kan je deze het best inzetten en waar komen deze tot hun recht?

Wat is mijn plan? We maken een concreet plan waarmee je aan de slag kan en met meer geluk in werk en privé voorwaarts kan.

Wat gaan we allemaal doen?

youngpro

 

 

 

 

 

 

 

Deel 1

Ontdek verschillende typen en stijlen en ontdek jouw type. Leer je werkelijke voorkeuren te ontdekken en onderscheiden van aangeleerd gedrag. Aan het eind krijg je ook de resultaten van de vooraf ingevulde vragenlijst.

Ontdek jezelf met bloemen

 

Deel 2

Ga aan de slag met jouw type. Welke talenten, valkuilen en allergieën horen daarbij? En wat wil je nog ontwikkelen? Welke talenten heb je die je nog niet hebt ontwikkeld?

 

Deel 3

Ontdek jezelf met bloemen. Ontdek jezelf op een andere manier. Het gaat niet om het stuk, maar het ontdekken hoe jij het maakt en waarom jij het zo maakt. Welke herinneringsboodschap wil je jezelf meegeven?

 

Deel 4

Maak je eigen plan voor jouw toekomst. Wat heb je geleerd? Wat ga je nu concreet doen? Hier komen we na het programma ook bij je op terug.

 

Na het programma heb je jouw eigen zelf ontdekt. Je hebt nagedacht en geanalyseerd wat goed bij je past en je hebt een concreet plan over wat ermee gaat doen. We volgen je op en begeleiden je verder.

 

Programma details

 

2 dagen

Op locatie

15 personen maximaal

€ 495,- per persoon, ex btw

Inclusief: verblijf en overnachting, lunch, eten, versnaperingen, uitgebreide persoonlijke profielen en je eigen bloemstuk

 

Interesse? Neem contact met ons op.