Masterkeuze

Masterkeuze: weten welke master echt bij jou past

Masterkeuze

Het kiezen van een master is nog niet zo makkelijk. Het geeft een belangrijke richting aan je loopbaan. Wat vind je leuk? Wat past er bij je? Wat vind je belangrijk? Hoe staat het de baankansen?

Wij kunnen je helpen met je keuze. Op basis van jouw persoonlijke profiel adviseren wij een passende master. Dit kan op je huidige universiteit, maar ook op een andere of zelfs in het buitenland. Ook dit kan je aangeven in je profiel.

Het begint met het invullen van je persoonlijke profiel. Dit zijn vragen over jouw talenten, interesses en wat jij belangrijk vindt.

Je krijgt van ons een rapport terug met daarin jouw masterkeuze advies. Ook vertellen we je waarom deze master bij je past. We voegen ook enkele alternatieven toe met beschrijving. Daarnaast kijken we alvast vooruit op je loopbaan. Welk type werk past bij jouw masterkeuze?

De masterkeuze kost 19,95 en je ontvangt binnen 3 dagen je advies via email. Je mag ons daarna altijd mailen of appen voor vragen.

Begin hier met de vragenlijst.

Mocht je liever een persoonlijk gesprek aangaan met een van onze adviseurs, kan dat altijd. Neem hiervoor contact met ons op. Een persoonlijk gesprek duurt ongeveer 2 uur. Dit kan op onze locatie in Eindhoven of Amsterdam. De kosten hiervoor zijn € 119,50, inclusief btw.