Succesvol afstuderen

Succesvol afstuderen

Succesvol afstuderen

 

Je bent al ver gevorderd in je studie. Nu zit je in je laatste jaar of laatste periode. De laatste lootjes, maar ook veel interessante kennis en kunde op jouw vakgebied. Afstuderen is een aparte periode met nieuwe elementen en ervaringen. Je bent je alvast aan het oriënteren op hierna. Wat wil ik gaan doen? Wat zijn de mogelijkheden? En hoe kan ik beste solliciteren?

Allemaal vragen die je kan hebben als aanbeland bent in de laatste fase van je studie. Om je op weg te helpen richting afstuderen en richting een baan, bieden wij jou succesvol afstuderen.

 

Een toegankelijk, interactief en informatief abonnement met alle weetjes, do’s en don’ts van succesvol afstuderen.

Wat zit er allemaal in?

Bullit MBM - blauwgroen

 1. Carrièrekeuze

Waar wil ik gaan werken? Groot of klein bedrijf? In wat voor functie? Dit zijn veel voorkomende vragen voor (afstuderende) studenten. Brick-method heeft daarvoor carrièrekeuze ontwikkeld. Ontdek via onze methode wat voor werkomgeving bij jou past. Wij hebben profielen van functies en bedrijven in het algemeen, maar ook van specifieke bedrijven en instellingen. Zo matchen we jouw profiel, talenten en wensen aan echte werkgevers. Handig voor het zoeken van een afstudeerplek of eerste werkgever.

 

Bullit MBM - paars

 2. Oefenen met solliciteren

Via een online sollicitatie programma kan je met ons oefenen met solliciteren. Je maakt je CV, reageert op een vacature en voegt een motivatiebrief toe. Je oefent ook met het maken van een video pitch. Spannend en steeds meer gebruikt bij sollicitaties. Je wordt uitgenodigd door een online interview. Daarin worden je vragen gesteld die vaak in sollicitatiegesprekken worden gesteld. Zo ga je vol ervaring en vertrouwen je eerste echte sollicitatiegesprek aan.

Bullit MBM - geel

3. Scriptieschrijven: how to

 

Wij helpen je bij het schrijven van je scriptie. Planning, methodes, waar moet je op letten en meelezen.

  • Template voor het maken van een plan
  • We houden je bij de planning. Je krijgt via de app updates over je plan en notifications als je achterloopt. Je coach helpt je door te pakken.
  • Advies over het schrijven van een scriptie
  • Wat wil je opleiding van je scriptie? En wat wil het bedrijf?
  • Meelezen. Advies en nieuwe ideeën die je verder kunnen helpen.
  • Afronden en mooi opleveren. We helpen je vormgeven, printen en met je presentatie

Je schrijft hem uiteindelijk helemaal zelf.

Bullit MBM - blauwgroen

 4. Train je skills

 

Je opleiding was natuurlijk fantastisch. Toch denken wij dat we nog wat leuke elementen kunnen toevoegen. Wij bieden je online trainingen aan die je verder helpen in de start van je carrière.

Skills zoals

  • Presenteren
  • Communiceren
  • Profileren
  • Carrière

Je ontvangt de trainingen en oefeningen online. Neem deel aan de training wanneer het jou uitkomt.

 

Nieuw!!! Naast de trainingen, ontvang je ook toegang tot de premium selectie van Bookboon. Met deze online boeken leer je nog meer over leiderschapsvaardigheden en de andere skills.

 

Bullit MBM - paars

 5. Ontdek jouw talenten en type

 

Bij solliciteren, profileren en het maken van je carrièreplan, helpt het om je talenten te kennen. Wij bieden je onze carrièrekeuze tool om jouw persoonlijke talenten te ontdekken. Zo weet je meer over je werkwijze, je kracht en wat minder goed bij je past. Dit maakt je verhaal richting een werkgever sterker, omdat je jezelf kent. Je kan je talenten en ambities beter verwoorden.

 

Bullit MBM - geel

 Aanmelden

 

 

Om het programma toegankelijk te houden, bieden wij je een abonnement aan.

Kosten: € 19,95 per maand

Je kan direct starten en instromen en je kan er altijd weer vanaf. Er is geen opzegtermijn.

Meld je nu aan voor succesvol afstuderen.

Naam

Email

Vragen of opmerkingen