Succesvol studeren

Succesvol studeren

 

succesvol studeren

Beginnen met studeren is superleuk. Introductieweek net achter de kiezen en nu op naar de collegebanken en werkcolleges. Hoe werkt dat eigenlijk allemaal? Wat kan ik verwachten? Hoe moet ik eigenlijk studeren?

Allemaal vragen die je kan hebben als je begint met studeren. Om je op weg te helpen en je de controle te geven over je eigen studie en resultaat, bieden wij jou succesvol studeren.

Een toegankelijk, interactief en informatief programma met alle weetjes, do’s en don’ts van succesvol studeren.

Wat zit er allemaal in?

Bullit MBM - paars

 1. Vind een…

 

Wanneer je begint met studeren, heb je veel nieuwe dingen nodig. Een kamer en spullen. Misschien heb je al behoefte aan bijles en wil je extra geld verdienen met een bijbaantje om je studietijd nog leuker te maken. Wij helpen je met ons netwerk aan whatever je nodig hebt. Van een kamer, tot goedkope spullen en van bijles tot bijbaan.

Bullit MBM - blauwgroen

 2. Studieplanning

 

College’s, stapels boeken en werkgroepen. Allemaal nieuwe manieren van leren. Hoe moet je dit aanpakken? Via onze tools helpen we je met het maken van een studieplan. Dan kan jij je concentreren op je studiewerk en weet je wat je wanneer moet doen. We houden je ook bij de les als je achterloopt.

Bullit MBM - geel

 3. Tentamentraining

Hoe leer je voor je tentamen en zorg je voor een grotere slagingskans? Wij helpen je via tentamentraining. Wat vindt de docent belangrijk? Hoe weet ik of ik de stof beheers?

 

Bullit MBM - paars

 4. Studentenleven

Het studentenleven is al zwaar genoeg. Al die college’s en werkgroepen. Tentamens en opdrachten. Je bijbaantje en verenigingen. Dan is het handig om wat simpele tips en tricks mee te krijgen die jouw leven net wat makkelijker maken.

  • Budgettools: hoe zorg je voor je geld?
  • Goedkoop en makkelijk koken met onze gerecht ideeën
  • Waar vind je goedkoop goede producten?
  • Leuke en betaalbare (=vaak gratis) activiteiten
  • Netwerken voor studenten en jonge mensen

Bullit MBM - blauwgroen

 5. Alvast vooruit kijken

Nu ben je gefocust op studeren. We kijken samen vast verder na wat hierna komt. Na je afstuderen. Ontdek jouw talenten en ambities. Deze kan je gebruiken in het maken van keuzes voor keuzevakken, studierichtingen en afstudeeronderwerp. Ook kan je vast oriënteren op een baan. Misschien kan je hier alvast naartoe werken door netwerken en kennis te maken met bedrijven.

Bullit MBM - geel

Aanmelden

 

Om het programma toegankelijk te houden, bieden wij je een abonnement aan. Je hebt toegang tot alles binnen het programma zolang je abonnement loopt.

Kosten: € 19,95 per maand

Je kan direct starten en instromen en je kan er altijd weer vanaf. Er is geen opzegtermijn.

Meld je nu aan voor succesvol studeren.

Naam

Email

Vragen of opmerkingen