Team building voor effectief samenwerken

Wil jij het beste uit je team halen?

Elkaars talenten (her)kennen en stimuleren?

Effectief en prettig samenwerken?

Ben je professional en geef je zelf teamworkshops? Kijk dan ook bij Brick-method voor professionals. 

Brick-method team workshops zijn gericht op het ontdekken van ieders sterke punten en talenten voor het verbeteren van de samenwerking. Als we elkaar kennen en weten hoe we elkaar versterken, kunnen we effectiever samenwerken. Zo komen team ook tot een beter resultaat en is er begrip en ruimte voor verschillende talenten.

Ontdek jouw type en talenten

De workshops zijn gebaseerd op MBTI®. Waarom MBTI? Hierin komen verschillen in type, gedrag en behoeften goed naar voren. Het is niet enkel een test maken en het resultaat bespreken. Je wordt echt uitgedaagd om het zelf te ervaren. Zo wordt je eigen profiel duidelijker en zie je ook andere types tot leven komen.

Workshop

Van tevoren krijg iedereen de MBTI® vragenlijst opgestuurd. Wij bieden vragenlijsten in meerdere talen aan. De workshop is in het Nederlands of Engels. Tijdens de workshop ontdek je in oefeningen typedynamiek en verschillen in voorkeuren. Als je je eigen type hebt bepaald, krijg je je rapport. Dit kan je keuze verder ondersteunen. Daarna ontdekken we jullie typedynamiek met oefeningen die de verschillen goed zichtbaar maken. Zo krijg je herkenning en erkenning van ieders talent en zie je hoe je elkaar kan versterken en nodig hebt.

Brick-method biedt 3 type workshops:

  • Teambuilding voor effectieve en plezierige samenwerking – 1 dag – met apen typebeschrijvingen
  • Teambuilding voor effectieve en plezierige samenwerking – 1 dag – met bloemen typebeschrijvingen en het maken van een eigen en team bloemstuk
  • Combineer inzicht in jezelf met typedynamiek in een groep – uitgebreide ontdekking van jouw type, talenten en mogelijkheden – open inschrijving – 2 dagen – met bloementypebeschrijving en het maken van een eigen bloemstuk

Type tot leven

Om de types nog meer tot leven te laten komen, voegen wij graag een onderwerp toe.

Apen

teambuilding met apen

Je hoort weleens dat mensen veel lijken op apen. Interessant. Zijn apen dan ook heel verschillend? Het antwoord is ja. Wij hebben aap types gevonden die briljant aansluiten bij onze “mens” typen.

Ben jij een Witgezichtsaki? Een Resusaap? Of toch een chimpansee? Ontdek onze 16 apen.

Ontdek het met elkaar. Je krijgt leuke kaartjes mee met jouw type en aap beschrijving.

Meer weten over teambuilding en effectiviteit met apen?

Bloemen

 

teambuilding met bloemen

Bloemen zeggen veel over mensen. Daarom hebben we, samen met een uitstekende bloemarrangeur, 16 bloemen uitgezocht die passen bij de types. Ontdek wat jouw bloem is. Ben jij de Gerbera of de trosroos? Met je eigen bloem maak je je eigen bloemstuk. Onze ervaring is dat het maken van een bloemstuk je nog meer laat ontdekken over je type, talenten en manier van werken. Bovendien leuk, gezellig en een mooi aandenken aan jullie teamdag. Als team maak je teambuilding met bloemennamelijk ook een teambloemstuk.

Meer weten over teambuilding en effectiviteit met bloemen?

 

 

Wil jij teambuilden met Brick-method?

 

Je kan contact met ons opnemen of je nummer / email achterlaten. Dan bellen we je graag terug.

Naam

Email

Telefoonnummer

Ruimte voor een vraag

Alvast inzicht in de kosten

 

We bieden verschillende workshops en mogelijkheden. Wij hanteren geen minimum aan deelnemers. Al onze prijzen zijn inclusief locatie, lunch en versnaperingen.

 

We bieden verschillende workshops en mogelijkheden. Wij hanteren geen minimum aan deelnemers. Al onze prijzen zijn inclusief locatie, lunch en versnaperingen.

Teambuilding met Apen

 

€ 225,- per persoon Maximaal 25 personen 1 dag
Teambuilding met Bloemen

 

€ 295,- per persoon Maximaal 15 personen 1 dag
Combineer inzicht in jezelf met typedynamiek in een groep en de workshop bloemen

 

€ 495,- per persoon Maximaal 15 personen 2 dagen