Teambuilding en effectiviteit met apen

teambuilding met apen

Wil jij het beste uit je team halen?

Doodshoofdaapje

 

Elkaars talenten (her)kennen en stimuleren?

Effectief en prettig samenwerken?

 

Iedereen is anders. Mensen hebben verschillende talenten, verschillende manieren van communiceren en beslissingen nemen, reacties en behoeften op het gebied van feedback en motiveren. Het ontdekken van deze verschillen maakt jullie als team beter en geeft mensen meer plezier in hun werk.

Er zijn vele methodes om deze verschillen te ontdekken. Wij hebben ervoor gekozen om de nadruk te leggen op ontdekken. In de verschillen zitten ook overeenkomsten. Dit is de achtergrond van typedynamiek.

Ontdek type en stijl

Tijdens onze workshop ontdek je eerst verschillende typen en stijlen. Bijvoorbeeld op het gebied van communiceren, leren, beslissen en structuur. Je ontdekt hiermee op speelse wijze je eigen stijl. Je ervaart het. Het is geen testresultaat.

Na het ontdekken van jouw stijl, koppelen we dit aan type. Dit doen we aan de hand van MBTI®, wereldwijd de meest gebruikte tool voor het ontdekken van type en stijl.

Jouw type = jouw aap

Teambuilding met apen

We vinden het leuk om extra dynamiek mee te geven aan het ontdekken van type en stijl. Je hoort weleens dat mensen veel lijken op apen. Interessant. Zijn apen dan ook heel verschillend? Het antwoord is ja. Wij hebben aap types gevonden die briljant aansluiten bij onze “mens” typen.

teambuilding met apen

teambuilding met apen

Ben jij een Witgezichtsaki? Een Resusaap? Of toch een Chimpansee? Ontdek onze 16 apen.

Ontdek het met elkaar. Je krijgt leuke kaartjes mee met jouw type- en aapbeschrijving.

Het gaat nog meer leven als je de apen ook echt kunt zien. Doe daarom de workshop bijvoorbeeld in de Apenheul, Artis of een andere dierentuin. Kijk ook voor wat voorbeelden.

Een impressie van de Apenheul

Een impressie van de Artis

Onze apen mooi op de foto

Jouw talent in het team = elkaar begrijpen = effectief = plezier

Samen ontdekken we jouw type, jouw unieke bijdrage aan het team, jouw behoeften en stijl en wat te doen als je even een wat mindere dag hebt. Veel aha en oh, vandaar momenten. Leer elkaar beter kennen en wat verschillende mensen nodig hebben of juist irriteert. Zo ben je samen sterker, effectiever en heb je meer plezier.

Workshop informatie

1 dag

10 – 17 uur

€ 275,- per persoon (excl btw)

Inclusief locatie

Lunch, koffie, thee, versnaperingen, sap, fris (alles inbegrepen)

Jullie gaan allemaal naar huis met jullie apenkaartjes en een uitgebreid persoonlijk typeverslag

Meld je aan als team

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de workshop of het inplannen van een workshop.

 

Naam

Email

Telefoonnummer

Ruimte voor een vraag