Teambuilding en effectiviteit met bloemen

bloemen illustratieDe talenten van jullie team (her)kennen, stimuleren en effectief inzetten.

 

Iedereen is anders. Mensen hebben verschillende talenten, verschillende manieren van communiceren en beslissingen nemen, reacties en behoeften op het gebied van feedback en motiveren. Het ontdekken van deze verschillen maakt jullie als team beter en geeft mensen meer plezier in hun werk.

Er zijn vele methodes om deze verschillen te ontdekken. Wij hebben ervoor gekozen om de nadruk te leggen op ontdekken. In de verschillen zitten ook overeenkomsten. Dit is de achtergrond van typedynamiek.

Ontdek type en stijl

Tijdens onze workshop ontdek je eerst verschillende typen en stijlen. Bijvoorbeeld op het gebied van communiceren, leren, beslissen en structuur. Je ontdekt hiermee op speelse wijze je eigen stijl. Je ervaart het. Het is geen testresultaat.

Na het ontdekken van jouw stijl, koppelen we dit aan jouw type. Dit doen we aan de hand van MBTI®, wereldwijd de meest gebruikte tool voor het ontdekken van type en stijl.

Jouw type = jouw bloem

jouw persoonlijke bloemWe vinden het leuk om extra dynamiek mee te geven aan het ontdekken van type en stijl. Brick-method heeft samen met Floral Dance Art een workshop ontwikkeld waarin je jezelf en je type ontdekt met bloemen. Iedereen is anders, maar in die verschillen zitten overeenkomsten. In stijl, werk en denkwijze. Deze types hebben wij gekoppeld aan de eigenschappen van bloemen. 16 types, 16 bloemen. Het is superleuk om je type te herkennen in je bloemstuk en de manier waarop je die maakt.

Ontdek het met elkaar. Je krijgt een leuke gadget mee met jouw type en bloembeschrijving.

Jouw talent in het team = elkaar begrijpen = effectief = plezier

Ontdek jezelf met bloemen

Samen ontdekken we jouw type, jouw unieke bijdrage aan het team, jouw behoeften en stijl en wat te doen als je even een wat mindere dag hebt. Je ontdekt jullie team dynamiek in het maken van een gezamenlijk bloemstuk. Veel aha en oh, vandaar momenten. Leer elkaar beter kennen en wat verschillende mensen nodig hebben of juist irriteert. Zo ben je samen sterker, effectiever en heb je meer plezier.

 Workshop informatie

1 dag

10 – 17

€ 295,- per persoon (excl btw)

Inclusief locatie

Lunch, koffie, thee, versnaperingen, sap, fris (alles inbegrepen)

Naar huis met jullie bloemstuk, je persoonlijke bloem en ieder een uitgebreid persoonlijk typeverslag. We maken een mooie foto van jullie met jullie bloemstuk die je groot geprint op kantoor ontvangt als aandenken aan de dag.

Meld je aan als team

 

Neem contact met ons op of laat je info achter via onderstaand formulier.

Naam

Email

Telefoonnummer

Ruimte voor een vraag