Youngpro

Realiseer je ambitie en maak een vliegende start met je carrière.

Investeer in jezelf en ga goed van start in je carrière. Speciaal voor (bijna) starters op de arbeidsmarkt.

 

youngpro

Krijg met het Youngpro® programma skills en confidence voor het neerzetten van een topprestatie. Leer skills die jou helpen succesvol te zijn. Je hebt de mogelijkheid om te leren, anderen jouw sterke kanten te laten zien, je sterke kanten nog verder te ontwikkelen en vertrouwen te krijgen deze kwaliteiten in te zetten. Zeker binnen grote multinationals is het een uitdaging om niet alleen je sterke punten te tonen, maar ook dat ze zichtbaar zijn en erkent worden.

Je wordt getraind en begeleid door de beste trainers en coaches. Zij hebben allemaal hun strepen verdient in het bedrijfsleven en zijn expert op het gebied van prestatie, communicatie of management. Focus op de belangrijkste skills die toevoegen aan je vakgebied en van jou echt een professional maken. Je leert op een snelle en pragmatische manier de belangrijkste skills en je leert over jezelf, je sterke punten en hoe die in te zetten. Onze stijl is to-the-point, effectief en out-of-the-box (welke box?). Waar je echt wat aan hebt als starter.

Bullit MBM - blauwgroen

 6 trainingen

 

  1. Communicatie: over het effectief communiceren en beïnvloeden om jouw standpunt en boodschap over te brengen.
  2. Presenteren: voorkom een snoozefest en presenteer op een manier die je doelgroep scherp houdt en hoe je jouw doel bereikt.
  3. Zelfkennis: leer jezelf kennen; wat zijn je sterke punten en waar moet je rekening mee houden. Hoe zitten andere mensen in elkaar? Op basis van MBTI leer je jezelf en elkaar beter kennen. Leert leert over verschillende stijlen die je tegen kan komen op de werkvloer en hoe je hiermee het beste kan omgaan. Zie ook onze types. 
  4. Profileren: succes behalen is mooi, maar het is ook belangrijk dat anderen ervan horen. Leer profileren op een manier die bij jou past.
  5. Manage jezelf: wordt persoonlijk effectief en leer presteren met behoud van de juiste balans.
  6. Manage een ander: leiderschap en activiteiten gedaan krijgen – het leidinggeven en beïnvloeden van mensen; direct en indirect.

Bij verschillende trainingen komen gastsprekers, inspirators en experts die je de skills bijbrengen op een manier dat je ze nooit meer vergeet.

Bullit MBM - geel

 Individuele coaching

 

Ga verder met de onderwerpen en specifieke cases uit jouw werkomgeving met onze coaches. Je krijgt een vaste coach aangewezen waarmee ieder individueel 1 keer in de maand een coaching gesprek heeft. Daarin gaan we verder op jouw persoonlijke profiel en bespreken we hoe het vergaat om de geleerde elementen uit de trainingen in de praktijk te brengen. Naast het vaste moment is je coach ook online beschikbaar voor snelle vragen en antwoorden.

Bullit MBM - blauwgroen

 Coachapp

 

Tijdens het programma heb je toegang tot de app en kan je jouw coach altijd vragen stellen. Zo krijg je snel feedback en antwoorden.

 

Bullit MBM - paars

 Peer group

 

Je zit in een groep met anderen young professionals die ook ervaringen opdoen. JE leert veel tijdens de trainingen en coaching gesprekken, maar ervaringen delen met je peers is zeker zo leerzaam. Via een groepsapp kan je ervaringen delen en testen met de geleerde onderwerpen.

Bullit MBM - geel

 Planning en kosten

 

Het Youngpro® programma duurt 6 maanden.

15-25 personen per groep.

€ 95,- per maand (6 maanden). Je mag ook tussentijds stoppen of overstappen naar een andere groep.

Middag (15.30 tot 18.00)

of

Avond (19.30 tot 22.00)

 

In september gaan er weer Youngpro programma’s starten.

 

 

 

 

Voor vragen kan je ook altijd contact met ons opnemen.

youngpro