Brick-method Studiekeuze bol

Studiekeuze

welke studie past bij jou?

Met deze test ontdek je welke opleiding en locatie echt bij je past. De test bevat vragen over jouw talenten en interesses en wat jij belangrijk vindt. Zo weet je welke opleiding echt bij jou past.

20 min

Brick-method Masterkeuze Bol

Masterkeuze

welke master moet je kiezen?

Wil je weten welke master bij je past? Niet alleen de master, maar ook de mogelijkheden daarna zijn belangrijk in deze keuze. De test bevat vragen over jouw talenten en interesses en wat jij belangrijk vindt.

20 min

Brick-method Carrierekeuze Bol

Carrièrekeuze

hoe ziet jouw carrière er uit?

Je bent (bijna) afgestudeerd of op zoek naar een afstudeerstage. Maar waar en als wat? Ontdek jouw ideale functie en werkplek met carrièrekeuze. Zo weet je waar je eerste baan aan moet voldoen.

30 min

Over de methode

Hoe werkt Doe de test?

De Brick methode is ontwikkeld om effectief inzicht te krijgen in jezelf en dit inzicht te gebruiken bij het maken van keuzes. Onze experts hebben talloze methodes geanalyseerd. De meeste effectieve gedeelten daarvan zijn verwerkt in onze vragenlijsten.

De vragen gaan over talenten, interesses en wat je belangrijk vindt. De antwoorden vormen jouw profiel. Op basis van dit profiel geven wij je advies over wat het beste bij jou past. Je ontvangt niet alleen het advies, maar ook het waarom. Bij programma’s staat meer informatie over de achtergrond van de verschillende programma’s.