Over Brick-method

Doen wat je echt leuk vindt. Dat is Brick-method!

Ontdekken wat je echt leuk vindt, is soms best moeilijk. Zodra je het weet, wordt keuzes maken een stuk eenvoudiger. Dat hebben wij allemaal zelf ervaren. Zo hebben we geleerd wat echt werkt en dat delen we graag met anderen. Daarom zijn wij Brick-method gestart.

Wij ontwikkelen effectieve methodes die jongeren echt helpen hun keuzes te maken. Door talenten en interesses inzichtelijk te hebben, kan je beter keuzes maken. Je ontdekt en bepaalt zelf wat je belangrijk vindt. Onze methodes zijn uitgebreid getest en altijd gebaseerd op proven technologies. De adviezen worden methodisch bepaald en altijd gecheckt door onze experts. Wij willen dat onze methodes voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht locatie of budget. Zo kan je in je eigen tijd en tempo werken aan jouw keuzes. Je bepaalt zelf het niveau aan support van Brick-method. Zo kan je zelf je eigen toekomst inrichten.

De naam: Brick-method.
Je verwacht wellicht het opbouwen van je talent. Het bouwen aan je toekomst. Stap voor stap. etc. Schitterend bedacht, maar niets in minder waar.

De naam Brick-method is ontstaan tijdens de eerste opzet van het programma. Creativiteit gemixt met gebrekkige spreekwoord kennis maakt: je passie komt niet als een baksteen uit de lucht vallen. Je moet er iets voor doen. Vandaar… Baksteen. Onze methodes zijn ontwikkeld om hier effectief aan bij te dragen. Combineer en voilà: Brick-method.

Visie en waarden van

Brick-method

Wij vinden het belangrijk tools en methodes te ontwikkelen die echt bijdragen aan het maken van keuzes. Voor jongeren. En dat je deze keuzes zelfstandig kunt maken.

Effectief

Toegankelijk

Makkelijk, snel en overal te gebruiken

Hoge kwaliteit

Brick-method Beeldmerk Contact