Carrièrekeuze

Vind de baan en organisatie die bij je past

Yes, afgestudeerd. Nu wil je aan de slag. Maar waar? Met carrièrekeuze ontdek je welke werkomgeving en functies bij jou passen. De vragen gaan over jouw talenten, interesses en je drijfveren. Zo weet je wat voor type organisatie, functie en werksetting je kan gaan zoeken. Ook helpt dit je tijdens je sollicitatiegesprek. Je kan beter zoeken op vacaturesites en aangeven waarom de functie en de organisatie bij jou passen.

30 min

Brick-method Carrierekeuze Bol

Over Carrière keuze

Zo werkt het carrièrekeuze programma

Of het nu gaat om een carrière switch of een eerste baan, het is nog niet zo makkelijk om een job te vinden die echt bij jou past.

Met carrièrekeuze krijg je inzicht in jezelf en advies over wat hierbij past. Niet alleen welke branche, maar ook specifieke functies en criteria voor je werkgever. Zo kan je zelf sneller en beter keuzes maken.

Je begint met het invullen van jouw persoonlijke profiel. Hierin staat vragen over jouw achtergrond, talenten, interesses, drijfveren en waarden. Op basis van jouw persoonlijke profiel ontvang je een persoonlijk carrièrekeuze advies. In dit rapport vind je:

  • Persoonsbeschrijving. Hierin staat een beschrijving van jouw talenten, drijfveren en (werk)stijl op basis van jouw persoonlijke profiel. Dit is ook de basis voor de rest van het rapport.
  • Basis voor je loopbaan. Dit zijn de elementen waaraan jouw ideale werkomgeving het beste kan voldoen. We gaan uit van jouw kracht en drijfveren. Ook beschrijven we jouw ideale werksetting.
  • Advies voor je loopbaanplanning. Hierin staan beschrijvingen en criteria voor jouw branche, type bedrijf of instelling en andere elementen met betrekking tot functie en werksetting. Ook vind je hier voorbeelden van functies en wat bijvoorbeeld minder goed bij je passen.

Je maakt je profiel online door de vragenlijst in te vullen. Je ontvangt binnen 3 dagen jouw carrière adviesrapport.