Brick-method Escaperoom

Brick-out escape room

Ontsnap uit het klaslokaal

Door een lange gang kom je in een klaslokaal. De deur valt op slot. De klok begint te tikken, na een uur gaat het alarm af. Lukt het jullie om te ontsnappen?

Onze workshop is niet alleen een leuke en spannende escape room. Je leert ook over je leer- en samenwerkingsstijl. Dit kan je gebruiken om makkelijker en fijner te studeren en werken.

Brick-method DJ Workshop

DJ Workshop

De BEAT van je leven

Wat is jouw themesong? Hoe klinkt jouw beat?
Het eerste antwoord wat je moet hebben om dit te kunnen beantwoorden is: wie ben jij? Hoe zit je in elkaar?

In de BEAT van je leven workshop leer je niet alleen je eigen beat producen en de fijne kneepjes van het DJ vak. Je leert over jouw eigenschappen en stijl. Dit zet je om in je beat.

Over de workshops

Achtergrond van de workshops

Het gaat ons bij de workshops om ervaren. Wat vind je leuk? Hoe leer je? Hoe werk je samen? Workshops ontwikkeld voor scholieren en studenten om dat te ontdekken. Een leuke activiteit waarbij je ook nog wat leert. Je kan met een kleine groep of met je hele klas of vereniging deelnemen aan de workshops.

Tijdens de workshops wordt er gebruik gemaakt van:

  • Vragenlijsten
  • Spel en/of activiteiten
  • Nabesprekingen

Na de workshop ga je naar huis met meer informatie over jezelf en wat je daarmee kan tijdens je studie of werk. Ook heb je een leuke ervaring gehad waardoor de informatie nog beter blijft hangen.