De beat van je leven

Wat is jouw themesong? Hoe klinkt jouw beat?
Het eerste antwoord wat je moet hebben om dit te kunnen beantwoorden is: wie ben jij? Hoe zit je in elkaar?

In de BEAT van je leven workshop leer je niet alleen je eigen beat producen en de fijne kneepjes van het DJ vak. Je leert ook over jouw eigenschappen en stijl. Dit zet je om in je beat.

Start 2018!

Brick-method DJ Workshop

Over de DJ workshop

Workshop details

De DJ workshop is speciaal gemaakt voor jongeren. Scholieren en studenten kunnen zo niet alleen hun type en stijl ontdekken, maar dit ook tot een beat maken. Zo hoor je jouw eigen beat.

De beats zijn gebaseerd op persoonlijkheidsaspecten. Van tevoren vul je een korte vragenlijst in. Deze gaat over persoonlijkheid en manier van werken. Dit zetten we om beats.

Je krijgt een individuele workshop van een professionele DJ. Hij leert je jouw eigen beat te producen. Iedereen maakt zelf zijn eigen beat. Aan het einde kan je hem met je medestudenten delen.

Terwijl je wacht op jouw individuele DJ workshop, werken we in groepen. Hier ontdek je nog meer over jouw persoonlijkheid. De opdrachten zijn soms met muziek en soms met spellen.

Na de workshop bespreken we hoe het is gegaan en horen we alle beats. Jullie krijgen een mix tape van al jullie beats achter elkaar. Iedereen ontvangt ook een rapport via de mail als naslagwerk. Hierin staat veel informatie over jouw persoonlijkheid, stijl en werkwijze. Dit helpt je tijdens je studie en het maken van keuzes.

De details:

Locatie: Strijp-S, Microlab, Kastanjelaan 400
Groepsgrootte: 4-8 personen
Kosten: €95 per persoon, inclusief BTW

De workshop duurt ongeveer 4 uur

De DJ workshop is vanaf 14 jaar