Brick-out! Escape room

Door een lange gang kom je in een klaslokaal. De deur valt op slot. De klok begint te tikken, na een uur gaat het alarm af. Lukt het jullie om te ontsnappen?

De Brick Out! Escape room heeft verschillende puzzels, raadsels en opdrachten, dus ieder talent wordt uitgedaagd. Kom erachter wat je goed kan en zet dat in om verder te komen. Alleen door samen te werken zullen jullie kunnen ontsnappen.

Brick-method Escaperoom

Over Brick-out! Escape room

Workshop details

De Brick-out escape room is speciaal gemaakt voor jongeren. Scholieren en studenten kunnen zich hun weg puzzelen uit de escape room. De puzzels zijn gebaseerd op verschillende leerstijlen. Samenwerken is ook nodig om alles op te kunnen lossen.

Van tevoren vul je een korte vragenlijst in. Deze gaat over leer en samenwerkingsstijlen. Zo kunnen we achteraf ook kijken naar jullie individuele leer-  en samenwerkingsstijlen.

Tijdens de escape room kijkt de trainer mee. Zo zien wij wat er gebeurt en kunnen we dit meenemen in het verslag. Je hebt soms zelf niet in gaten wat jouw stijl is.

Na de workshop bespreken we hoe het is gegaan en kijk je je feedback over jouw leer- en samenwerkingsstijlen. Je krijgt een rapport via de mail als naslagwerk. Hier kan je op school weer me verder werken en zelfstandig toepassen tijdens je studie of werk.

De details:

Locatie: Strijp-S, Microlab, Kastanjelaan 400
Groepsgrootte: 2-8 personen
Kosten: €25 per persoon

De escape room is vanaf 14 jaar